Het wachthuisje broodjeszaak Het Wachthuisje Bekijk nu onze menukaart

Gevarieerd en gezond ontbijt

✔ Dagverse producten

✔ Ruim terras

Brunchen in Brasschaat

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie om te brunchen met familie en vrienden in Brasschaat? Op het voormalige militair terrein vindt u Het Wachthuisje, midden in de natuur. Onze broodjesbar dankt haar naam aan het vroegere gebruik als wachthuis, waar het in- en uitkomend verkeer uitgebreid werd gecontroleerd. De oude weegschaal waarmee smokkelwaar werd gedetecteerd, is nog altijd aanwezig in ons interieur, net als enkele andere authentieke elementen.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Met welke gerechten wilt u brunchen in Brasschaat?

Ongeacht wat uw voorkeur heeft tijdens het brunchen, bij ons in Brasschaat is er voor ieder wat wils. Denk aan een heerlijk broodje met verschillende soorten beleg of de diverse eier- en pastagerechten Ook liefhebbers van een vullende salade vinden bij ons iets naar hun zin! U begrijpt bij ons heeft u ruime keuze op onze uitgebreide menukaart. Wilt u het brunchen in Brasschaat afsluiten met een lekker gebakje of een andere zoete lekkernij? Geniet van onze huisgemaakte broodpudding of een klassieke frangipane. Wij zijn de meest complete ontbijtstek in de regio Wuustwezel, Brecht en Brasschaat.

Laat een brunch op maat samenstellen

Als u bij ons komt brunchen of ontbijten in Brasschaat, bent u ervan verzekerd dat u en uw gezelschap genieten van verse ingrediënten en smaakvolle gerechten. Deel daarom uw wensen met ons, dan zorgen wij dat alles voor u klaar staat. Bespreek uw wensen met ons door te bellen naar 03 296 32 34, stuur een e-mail  naar hetwachthuisje@gmail.com, of vul ons contactformulier in. 

Contactformulier

Voor vragen of een vrijblijvende offerte voor het afhuren van onze locatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

OPENINGSUREN

Maandag tot vrijdag: 8u00 tot 16u00
Weekend & feestdagen gesloten

Zoekt u een locatie voor een verjaardag, babyborrel, communie, …? Wij stellen het wachthuisje ter beschikking op zaterdag en zondag. Stuur ons een mailtje voor een vrijblijvende offerte.

© 2019 Het wachthuisje | Ruiterijschool 10 | 2930 Brasschaat | 03 296 32 34 | hetwachthuisje@gmail.com | webdesign by Procor | GDPR