Het wachthuisje broodjeszaak Het Wachthuisje Bekijk nu onze menukaart

Gevarieerd en gezond ontbijt

✔ Dagverse producten

✔ Ruim terras

Ontbijt in Brasschaat

Als u op zoek bent naar een gezellige locatie voor ontbijt of brunch met familie of vrienden, dan bent u bij Het Wachthuisje in Brasschaat aan het juiste adres. Op deze bijzondere locatie op het oude militaire domein van Brasschaat, heeft u nu de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk ontbijt. In een van de oude legergebouwen is onze broodjesbar gevestigd, waar vroeger het in- en uitgaande verkeer werd gecontroleerd. Ook heeft u een ruime keuze aan diverse hartige en zoete gerechten om mee te ontbijten in Brasschaat. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten! We denken graag met u mee over de invulling van uw ontbijt. Hierbij houden we uiteraard rekening met de voorkeuren en dieetwensen van uzelf en uw gezelschap. Zo kan iedereen genieten van de lekkerste ontbijtgerechten. Zo geniet je extra van je ontbijt of brunch in Brasschaat.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Kom voor een gezellig en lekker ontbijt of brunch naar Brasschaat

Om de dag goed te beginnen, genieten veel mensen van een heerlijk, uitgebreid ontbijt. Bij ons vindt u heerlijke pistoletjes en koffiekoeken, maar natuurlijk heeft u ook keuze uit verschillende eiergerechten, zoals een simpel spiegeleitje of een gekookt eitje. Ontspannen ontbijten is niet compleet zonder een heerlijk vers sapje, ook die maken we graag vers voor u op onze authentieke locatie in Brasschaat. Voor de echte zoetekauw hebben we heerlijke zoete lekkernijen, zoals onze befaamde homemade broodpudding, een lekker croissantje of een overheerlijk minitaartje. Dat is nog eens lekker ontbijten in Brasschaat! Onze broodjesbar is natuurlijk ook perfect als u een perfecte ontbijtstek in de buurt van bijvoorbeeld Wuustwezel zoekt.

Neem contact met ons op om te reserveren en kom lekker ontbijten in Brasschaat

Wilt u ook eens genieten van een heerlijk ontbijt of een lekkere brunch bij Het Wachthuisje in Brasschaat? Reserveer een tafeltje om te genieten met familie en vrienden. Contacteer ons via 03 296 32 34 of stuur een e-mail naar hetwachthuisje@gmail.com. Samen met u stellen wij dan een heerlijk ontbijt samen, met alles dat u en uw vrienden en familie lekker vinden. Hierbij houden wij uiteraard ook rekening met voorkeuren en dieetwensen, zodat ontbijten of brunchen bij ons in Brasschaat voor iedereen een genietmoment is. 

Contactformulier

Voor vragen of een vrijblijvende offerte voor het afhuren van onze locatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

OPENINGSUREN

Maandag tot vrijdag: 8u00 tot 16u00
Weekend & feestdagen gesloten

Zoekt u een locatie voor een verjaardag, babyborrel, communie, …? Wij stellen het wachthuisje ter beschikking op zaterdag en zondag. Stuur ons een mailtje voor een vrijblijvende offerte.

© 2019 Het wachthuisje | Ruiterijschool 10 | 2930 Brasschaat | 03 296 32 34 | hetwachthuisje@gmail.com | webdesign by Procor | GDPR