Gevarieerd en gezond ontbijt

✔ Dagverse producten

✔ Ruim terras

Ontbijt nabij Brecht

Wilt u kunnen genieten van een smaakvol ontbijt buiten de deur en woont u in de omgeving van Brecht? Kom dan ontbijten bij Het Wachthuisje, onze gezellige broodjesbar in Brasschaat. Onze naam komt niet uit de lucht vallen, Het Wachthuisje bevindt zich op het vroegere militair terrein en werd daadwerkelijk gebruikt door de wacht om het verkeer te controleren.  In ons interieur komen authentieke elementen uit deze tijd terug, zoals de voertuigenweegschaal.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Stel uw ontbijt samen, gewoon bij u in de buurt van Brecht

Bij Het Wachthuisje in Brasschaat heeft u een ruime keuze in ontbijtgerechten. Of u nu graag ontbijt met yoghurt met vers fruit, een rijkelijk belegd broodje eet of de voorkeur geeft aan zoet, bij ons geniet iedereen van de lekkerste ontbijtgerechten. Wij hebben diverse broodjes op het menu, maar ook lekkere croques, gerechten met ei en American pancakes. Daarbij geniet u van versgeperste sapjes, gemaakt van verschillende soorten vers fruit. Uw ontbijt in onze broodjesbar in Brasschaat, in de buurt van Brecht is altijd compleet.

Bespreek de mogelijkheden voor een lekker ontbijt

Voordat u bij ons in de buurt van Brecht en Kapellen komt ontbijten met vrienden en familie, horen we wat we voor u mogen bereiden. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Bel naar 03 296 32 34, vul het contactformulier in  of stuur een e-mail naar hetwachthuisje@gmail.com.

Contactformulier

Voor vragen of een vrijblijvende offerte voor het afhuren van onze locatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

OPENINGSUREN

Maandag tot vrijdag: 8u00 tot 16u00
Weekend & feestdagen gesloten

Zoekt u een locatie voor een verjaardag, babyborrel, communie, …? Wij stellen het wachthuisje ter beschikking op zaterdag en zondag. Stuur ons een mailtje voor een vrijblijvende offerte.

© 2019 Het wachthuisje | Ruiterijschool 10 | 2930 Brasschaat | 03 296 32 34 | hetwachthuisje@gmail.com | webdesign by Procor | GDPR