Het wachthuisje broodjeszaak Het Wachthuisje Bekijk nu onze menukaart

Gevarieerd en gezond ontbijt

✔ Dagverse producten

✔ Ruim terras

Ontbijt Kapellen

Voor een lekker ontbijt in de buurt van Kapellen gaat u naar Het Wachthuisje in Brasschaat. Op onze prachtige locatie serveren wij de lekkerste gerechten, zodat u extra geniet van een ontbijt buiten de deur.  Kom lekker genieten met familie en vrienden, wij staan graag voor u klaar!

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Geniet van een extra luxe ontbijt bij onze gezellige broodjesbar in de omgeving van Kapellen

Bij onze broodjesbar in de buurt van Kapellen heeft u voor het ontbijt de keuze uit diverse belegde broodjes, zoals een broodje gezond, hesp, verschillende soorten kaas of diverse salades. Heeft u liever iets warms zoals een panini of een croque? Ook dat is mogelijk met heerlijke verse ingrediënten! Houdt u meer van een zondags ontbijtje met een gebakken ei of omelet? Of start u liever meteen met een gezonde salade? Wat uw voorkeur ook heeft, bij Het Wachthuisje is uw ontbijt helemaal door u te kiezen! Sluit het ontbijt in onze broodjesbar, die ook in de buurt van Brecht ligt, af met een zoete lekkernij.

Bespreek alle mogelijkheden met ons

Wilt u met zijn allen gezellig komen ontbijten bij ons etablissement in de buurt van Kapellen, en heeft u dieetwensen of allergieën? Geef ze aan ons door en we bekijken wat de ontbijtmogelijkheden zijn. U bereikt ons via het contactformulier, door te bellen naar 03 296 32 34. Of stuur een e-mail naar hetwachthuisje@gmail.com.

Contactformulier

Voor vragen of een vrijblijvende offerte voor het afhuren van onze locatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

OPENINGSUREN

Maandag tot vrijdag: 8u00 tot 16u00
Weekend & feestdagen gesloten

Zoekt u een locatie voor een verjaardag, babyborrel, communie, …? Wij stellen het wachthuisje ter beschikking op zaterdag en zondag. Stuur ons een mailtje voor een vrijblijvende offerte.

© 2019 Het wachthuisje | Ruiterijschool 10 | 2930 Brasschaat | 03 296 32 34 | hetwachthuisje@gmail.com | webdesign by Procor | GDPR