Gevarieerd en gezond ontbijt

✔ Dagverse producten

✔ Ruim terras

Ontbijt nabij Kalmthout

Wilt u eens echt uitpakken met het ontbijt, en bent u op zoek naar een leuke locatie in de buurt van Kalmthout? Kom dan naar Het Wachthuisje in Brasschaat om heerlijk te ontbijten op slechts enkele kilometers van Kalmthout. Op deze bijzondere plek ligt een deel van de Belgische militaire geschiedenis Op deze voormalige militaire locatie werd het inkomend en uitgaand verkeer gecontroleerd en gewogen. De authentieke autoweegschaal is nog steeds aanwezig in onze broodjesbar, wat zorgt voor een bijzondere sfeer. Komt u ook ontbijten op deze bijzondere locatie in de buurt van Kalmthout?

 

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Waaruit bestaat het ontbijt bij onze broodjesbar in de buurt van Kalmthout?

Het antwoord op deze vraag is heel simpel. Bij onze broodjesbar in de omgeving van Kalmthout komt u om gezond en gevarieerd te ontbijten met dagverse producten. Maak een keuze uit onze ruime ontbijtkaart met verschillende broodjes en koffiekoeken, een lekker eiergerecht of stil de honger met een panini, wrap of croque. Sluit uw ontbijt af met een lekker gebakje of onze befaamde broodpudding. Dat is pas lekker ontbijten in de buurt van Brecht en Kalmthout!

Stel uw ontbijt zelf samen

U heeft wanneer u komt ontbijten bij Het Wachthuisje in Brasschaat, nabij Kalmthout de mogelijkheid om zelf uw ontbijt samen te stellen. Uiteraard helpen wij u hier graag bij, bijvoorbeeld wanneer u dieetwensen of allergieën heeft. Contacteer ons om kennis te nemen van alle mogelijkheden contact met ons op door te bellen naar 03 296 32 34, een e-mail te sturen naar hetwachthuisje@gmail.com of stuur een bericht via het contactformulier. We hopen u vanuit Kalmthout snel te mogen ontvangen om smakelijk te ontbijten bij onze broodjesbar.

Contactformulier

Voor vragen of een vrijblijvende offerte voor het afhuren van onze locatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

OPENINGSUREN

Maandag tot vrijdag: 8u00 tot 16u00
Weekend & feestdagen gesloten

Zoekt u een locatie voor een verjaardag, babyborrel, communie, …? Wij stellen het wachthuisje ter beschikking op zaterdag en zondag. Stuur ons een mailtje voor een vrijblijvende offerte.

© 2019 Het wachthuisje | Ruiterijschool 10 | 2930 Brasschaat | 03 296 32 34 | hetwachthuisje@gmail.com | webdesign by Procor | GDPR